18. august 2022

MBM Data

Alt Om: Modetøj, Elektronik & Boliger

Vi har købt hus i Spanien

4 min read

Drømmen om et hus i Spanien

Malaga photo

Vores familie trængte til nye rammer med mere nærvær. Det plagede os, at vores arbejdspres og stressede dage tog overhånd. Vi mærkede at det afspejlede sig i vores opførsel overfor børnene og overfor hinanden. Der blev snerret og talt dårligt til hinanden i familien, og der var ikke den nærhed, vi egentlig havde sat os for der skulle være, når vi fik børn. Det gik op i alt for meget arbejde og karriere og tjene penge. Vi blev ved med at lægge familieplaner, der ikke blev overholdt, og da så jeg blev ramt af en depression pga stress, sagde vi Stop. Vores familie havde brug for at stresse af, leve livet i et lavere gear og få mere ro og nærvær. Vi måtte ud af hamsterhjulet. Lige siden vi på en ferie besøgte Andalusien har vi drømt om, hvor fantastisk det måtte være at have sit eget fristed der, at kunne nyde varmen og sidde på sin egen terrasse og se ud over den smukke natur. Så vi besluttede os for, at nu ville vi gøre noget ved det. Vi ville købe hus i Spanien.

Hvorfor vi valgte at købe bolig i Spanien?

Som sagt har vi før været på ferie i Andalusien, der ligger i Sydspanien, og vi forelskede os med det samme. Den spanske livsstil, den spanske mad, den spanske byggestil, den spanske kultur og ikke mindst den spanske natur tiltaler os så meget, at vi vidste, at det var dér vi ville kigge efter et hus. Vi havde ikke planer om at flytte permanent til Spanien, men at finde et drømmehus i Sydspanien, der kunne blive vores fristed.

Hvordan vi fandt huset i Spanien

Vores planlægning startede på nettet – her kan man jo finde svar på næsten alt. Igennem ½ års tid kiggede vi på forskellige hjemmesider, og vi fik dannet os et overblik over de ønsker vi havde til vores kommende feriebolig i Spanien. Vi fik lavet en liste med ufravigelige krav med max. budget, minimum antal værelser mm og en liste med ønsker, som ville være rare at kunne få opfyldt. Vi var i kontakt med forskellige ejendomsmæglere i Spanien, de fleste bosiddende på Costa del Sol, og da vi ikke kan spansk, koncentrerede vi os om dansktalende ejendomsmæglere i Spanien – Costa del Sol. Fra en af de mæglere vi havde været i kontakt med – Quist Real Estate – Costa del Sol – modtog vi en dag et forslag til et hus i Cómpeta – og vi var ikke i tvivl – dette var HUSET. Vi kendte faktisk slet ikke byen Cómpeta, men Quist Real Estate havde virkelig formået at finde et hus i Spanien der opfyldte vores ønsker – og vi vidste bare, at det var det hus i Spanien, som vi skulle have.

Malaga photo

Sådan købte vi vores hus i Spanien

Vi bestilte straks en rejse til Malaga. Allerede dagen efter ankomst blev vi hentet af Sebastian fra Quist Real Estate på hotellet, da han havde arrangeret et fremvisningsmøde med sælgers mægler. Vi kørte cirka 1 times tid, og kom igennem den mest fantastiske natur med frodige bjerge og dale med de smukkeste oliven- og mandeltræer og vinmarker. Så kom vi til denne utroligt charmerende by med hvidkalkede huse og smalle små gader og stoppede foran vores hus. Vi faldt pladask for huset, der lå med den mest betagende og smukkeste udsigt over dale og Middelhavet. Det krævede en kærlig hånd, men vi kunne se mulighederne og efter en kort forhandling blev vi enige om en pris, og vi kunne lave en aftale. Alt det praktiske med advokat, underskrivelse af papirer mv foregik meget fint med hjælp fra Quist Real Estate og vi er nu de lykkelige ejere af et hus i Spanien.

Vores spanske eventyr

Huset i Spanien har vi nu haft i 1 års tid, og det er bare så fantastisk. Hele familien har svunget malerpenslerne, og med hjælp fra lokale håndværkere er huset blevet så fint. Det er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse og hele familien nyder at være her. Vores drøm om et fristed med nærvær og om at nyde hinanden, solen, varmen, kulturen og ikke mindst naturen er blevet opfyldt. Vores spanske eventyr er begyndt. Vi er så glade for, at vores drøm om at købe hus i Spanien blev til virkelighed.

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.