18. august 2022

MBM Data

Alt Om: Modetøj, Elektronik & Boliger

De bedste el-pærer på markedet

3 min read

Der er mange forskellige former for belysning at vælge imellem og derfor kan det godt være svært at finde ud af hvilke pærer du skal vælge til dine lamper. En ting er helt sikkert, vil du vælge de bedste pærer, uanset hvilken lampe du har, skal du vælge LED pærer. Hvorfor kan du finde ud af ved at læse med her – hvor du får flere gode grunde til at LED pærer, er det rigtige valg.

De mange gode grunde

LED photo

Når du har været ude at købe nye lamper, kan det nogle gange være svært at vide, om du har mulighed for at bruge LED pærer til dem. Det kan være det er nogle bestemte former for spots du har købt, og så skulle man tro, at det ikke var muligt at bruge LED pærer til dem, sådan er det bare ikke længere. Det er nemlig muligt at få omformere til langt de fleste former for fatninger, så du har mulighed for at bruge LED pærer i dem. Det var grund nummer 1 du lige har læst, her kommer så den næste, hvor du ud fra en økonomisk betragtning, vil have mulighed for over en 10 årig periode at spare næsten 1000 kr. ved at gå fra glødepære til LED pærer. En LED pære kan altså spare dig for næsten 100 kr. om året i udgifter i forhold til en almindelig glødepære. Når du så går i gang med at tælle alle de pærer, du har i huset, så kan besparelsen hurtigt blive meget større – du har et godt økonomisk incitament, til at vælge LED pærer.

Det økonomiske incitament, er ikke det eneste du har, der er nemlig også mulighed for at få LED pærer, som giver en god og naturlig farvegengivelse, der er meget bedre end hvad både lysstofrør og energisparepærer kan. Vælger du en god LED pære, får du en RA-værdi på 95, hvor det maksimale er 100. Vælger du et lysstofrør eller en energisparepære, så får du en Ra-værdi på 80-85. Varmeudviklingen fra en LED pære er også værd at tage med i betragtningen. Her vil du ved normale pærer godt kunne brænde dig på dem, og når du så vælger LED pærer, vil du opleve en varmeudvikling, der stopper ved de 30 grader – det er altså meget svært at brænde sig på dem, og det gør dem til et glimrende valg på børneværelset.

Opsummering – derfor er LED pærer det bedste valg

Når du får pærer, der har en fantastisk farvegengivelse, der er meget billigere i brug end andre typer af pærer og giver dig så mange muligheder, så vil det være dumt at vælge andre former for pærer. Husk også på at LED pærer ikke indeholder kviksølv, og derfor også er gode for miljøet. Du finder dine LED pærer på nettet – kom i gang i dag.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.